Palvelut

Henkilökohtainen valmennus

Yksilöllisesti räätälöity valmennus lihasmassan kasvattamiseen, painonpudotukseen tai esimerkiksi yleiskunnon parantamiseen. Sisältää harjoittelun ohjelmoinnin, ruokavalion ja minun tukeni koko valmennuksen ajan.

Valmennus voidaan toteuttaa kokonaan etänä tai se voi sisältää lähiohjauksia. Valmennus tarjoaa monipuolista tukea, jonka avulla saavutat oman päämääräsi, oli se sitten startti elämäntapamuutokselle tai lihasmassan kasvattaminen.

Valmennuksen yhteydenpito hoidetaan keskitetysti SYKE Tribe -valmennussovelluksen kautta.

Tutustu valmennukseen

Ohjatut PT-tunnit

Käydään tekniikat yhdessä läpi, jotta opit harjoittelemaan turvallisesti. Jos tekniikat ovat jo hallussa, voidaan keskittyä vetämään täysitehoisia treenejä. Yhden ohjauksen kesto 75 min, joka on hieman tavanomaista pidempi.

Tutustu tunteihin

Ravinto- ja treeniohjelmat

Suunnittelen tavoitteidesi mukaisen harjoitusohjelman ja ruokavalion. Harjoitusohjelman kesto on 12 viikkoa. Ravinto- ja treeniohjelma räätälöidään yksilöllisesti lähtötilanteesi ja tavoitteidesi pohjalta ja sovitetaan osaksi arkirutiinejasi.

Tutustu ohjelmiin

Kiinnostuitko valmennuksesta tai räätälöidyistä ohjelmista?

Laita viestiä ja katsotaan sinunkin treenisi kuntoon. Voit myös ostaa ohjelman suoraan verkkokaupastani

Ota yhteyttä

Uusimmat blogikirjoitukset

Harjoittelun nousujohteisuus

Harjoittelun nousujohteisuus

Olen kerännyt listan, joka toimii apunasi, kun haluat tunnistaa taantumavaiheeseen liittyviä kehittymisen esteitä ja päästä niistä yli.

Ravinto-ohjelma - ruokavalion rakentaminen

Ravinto-ohjelma - ruokavalion rakentaminen

Ravinto-ohjelman suunnittelun perusperiaatteet ja tietoa tarvittavista makroravintoaineista.

Doggcrapp 2-jakoinen treeniohjelma

Doggcrapp 2-jakoinen treeniohjelma

Doggcrapp on 2-jakoinen treeniohjelma, joka pohjautuu kovaan intensiteettiin, erikoistekniikoihin ja vaativaan ruokavalioon. Paneutumalla ohjelmaan lihasmassan kasvaminen on taattua.