Valmennus

Henkilökohtainen valmennus sopii esimerkiksi lihasmassan kasvattamiseen, painonpudotukseen tai yleiskunnon parantamiseen. Valmennus räätälöidään yksilöllisesti lähtötilanteesi ja tavoitteidesi pohjalta. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kuntosaliharjoittelusta. Valmennus voidaan toteuttaa kokonaan etänä tai se voi sisältää lähiohjauksia. Valmennus tarjoaa monipuolista tukea, jonka avulla saavutat oman päämääräsi, oli se sitten startti elämäntapamuutokselle tai lihasmassan kasvattaminen.

Voit ostaa valmennuksen suoraan verkkokaupastani

Valmennus sisältää:

  • yksilöllisesti toteutettavan harjoittelun ohjelmoinnin
  • yksilöllisesti toteutettavan ruokavaliosuunnitelman
  • tukeni koko valmennuksen ajan
  • ohjelmien muokkaukset aina tarvittaessa
  • kerran kuukaudessa 20 min mittainen puhelu esimerkiksi Teamsin kautta
  • mahdollisuus lähettää tekniikkavideoita tarkastettavaksi etänä
  • lähiohjauksia kuntosalilla (valinnainen, lisämaksusta).

Valmennuksen pohjana toimii avoin ja sujuva kommunikaatio, joka mahdollistaa sen, että voin rakentaa aidosti sinulle sopivat ratkaisut arkeen niin treenien kuin ruokailujenkin suhteen. Treenaajien ominaisuudet ja mieltymykset voivat vaihdella paljonkin, joten tärkeintä on valita oikeat työkalut harjoitteluun. Vältetään poppaskonsteja ja arjessa mahdottomia ratkaisuja ja rakennetaan sen sijaan perusasioista toimiva kokonaisuus, joka mahdollistaa motivoituneen ja aktiivisen elämäntavan.

Valmennuksen aloittaminen

  1. Osta verkkokaupasta itsellesi sopivan pituinen valmennus. Saat sähköpostiisi ohjeet alkukartoitusta sekä ruokapäiväkirjan pitoa varten.
  2. Teen sinulle suunnitelman alkukartoituksen ja tavoitteidesi pohjalta. Valmennus alkaa vasta kun olen lähettänyt sinulle ohjelman ja ruokavalion.
  3. Käydään suunnitelma tarvittaessa läpi n. 15 minuutin etäpalaverilla, ja valmennus voi alkaa.

Ravinto- ja harjoitusohjelmia muokataan valmennuksen edetessä jopa viikkotasolla, jotta ne sopisivat mahdollisimman hyvin elämänrytmiisi. On tärkeää, että harjoittelu ja sitä tukevat elämäntavat saadaan sopiviksi osasiksi elämääsi.

Saat ohjeita ohjelmien mukauttamiseen tarpeen mukaan, esimerkiksi treenimäärien muuttuessa tai huonosti nukutun yön jälkeen. Parhaan tuloksen saavutat, kun olet itse aktiivinen, seuraat vointiasi ja edistymistäsi sekä kerrot kuulumisiasi. Jos kaikki rullaa hyvin, voit kertoa vaikkapa viikoittaiset treenikuulumiset ja yleisen voinnin. Näiden pohjalta tarkastan suunnitelman edistymisen ja teen tarvittaessa muutoksia suunnitelmaan.

Valmennuksen yhteydenpito hoidetaan keskitetysti SYKE Tribe -valmennussovelluksen kautta. Sovelluksen avulla yhteydenpito sujuu vaivatta ja kaikki materiaalit pysyvät keskitetysti yhdessä paikassa. Sovellukseen lisättävät harjoitusohjelmat sisältävät myös video- tai kuvaohjeet liikkeiden suorittamiseen.

Hintaan sisältyy SYKE Tribe -valmennussovelluksen käyttö. Hinta ei sisällä lähiohjauksia.

Voit ostaa valmennuksen suoraan verkkokaupastani

Kiinnostuitko valmennuksesta tai räätälöidyistä ohjelmista?

Laita viestiä ja katsotaan sinunkin treenisi kuntoon. Voit myös ostaa ohjelman suoraan verkkokaupastani

Ota yhteyttä

Uusimmat blogikirjoitukset

Tehokas käsitreeni salille – Esimerkkitreeni hauiksen sekä ojentajan treenaukseen

Tehokas käsitreeni salille – Esimerkkitreeni hauiksen sekä ojentajan treenaukseen

Kasvata olkavarsiesi ympärysmittaa tehokkaalla treenillä, joka kattaa ojentajat sekä hauikset.

Paljonko kaloreita oikein tarvitsen? Näin valitset sopivan ruokavalion

Paljonko kaloreita oikein tarvitsen? Näin valitset sopivan ruokavalion

Sopivan ravinto-ohjelman valinta voi tuntua hankalalta, jos et oikein tiedä, mikä tavoitteesi on tai millainen energiankulutuksesi on tällä hetkellä. Tässä tekstissä kerron, miten voit lähteä liikkeelle oman kulutuksesi laskemisessa ja sopivan ravinto-ohjelman valitsemisessa.

Voiko treeniohjelman luoda tekoälyllä?

Voiko treeniohjelman luoda tekoälyllä?

Voiko tekoälyllä luoda pätevän treeniohjelman? Pyysin tekoälyltä 3-jakoista treeniohjelmaa ja tulokset yllättivät.